Tuesday, 3 December 2013

Pemberitahuan!

Assalamualaikum! saya nak memberitahu bahawa Cerpen Izinkan Aku akn ade speacial adition... maaf klu kite tulis korg x phm hehe .... speacial adition tu saya buat khas untuk ahli cb p2u krna ade diantara meraka haritu pergi memberi idea (idea jenis apa x leyh bagi tau ..hehehe, lgipon speacial adition ni hanya ade Ndzi n Emy je.. Adlina n yg lain x ade dlm speacial adition) >.< haha hope korg dpt bersabar untuk menunggu speacial adition ni hehe (speacial adition ni pendek sgt hehe) hoho~ bile citer cerpen izinkan aq dh dipost kat blog ni... nnt saya akan bagi tjuk speacial adition tu hhihi (gelak jahat hehe)
 
p\s: hope ahli cb p2u suke (korg punye psllh buat aq jadi mcm ni hehe//slap)

-Ain Mat Salleh-

No comments:

Post a Comment