Tuesday, 24 December 2013

Outt~

Hai2, Assalamualaikum heee... cuti sekolah dah nak abizs so makne nye thn dpn kite akn jarang jumpe huuu~ (i will miss you my blog erk?//tmpar) haha thnks kepada kawan2 sekolh, cb p2u, gomo fm, akk/abg2 penulis ngeee (aish! =='') thnks kpd pembaca blog saya yg x bergaji, oneesan and akhir skali (tu trakhir kot ==''erk?), oniisan (wlpun kdg2 mu ni ergh! ....) haha... Lps ni nov psti akn lmbat sgt2 diupdate :( aish2 sbb start bulan satu kite kne msk asrama hehe >.< n lagisatu sbb thn dpn saya akn ambik PBSMR (oh my god! o.O damn) haha maaf sbb kite selalu sgt buat readers trtunggu2 aish2 =='' ... haha Gomen nasai, Aasif, Mianhaminda, Sorry hehehe :) thnks sudi bce karya yg merepek ku ini huhuhu =='' (drama king =='' aish2) haha k ar lps ni blog ni akn kmbali brhabuk semula haha >.< ..  thnks again n again heeee~ bye3 assalamualaikum.. klu de mse mungkin lps ni kite leyh brjumpe agi hehe :P >.< <3 thnks krna mnyokong saya huuuu~ bye3 Assalamualaikum~ =D

bearr
(aish2 mlsnye hehe) :P

2 comments:

  1. Replies
    1. haha pe ar yg piwewwit2 nye tu binie wakakaka :D heheee

      Delete