Tuesday, 19 November 2013

Saja - saja

Hurm, Assalamualaikum ^_^, sori psl cerpen tu ... nnt kite cube siapkan ngan cepat.... skrg ni kite saje2 nk tulis sebuah ape yerk? hehehe x tau ape yg blh dikatekan hehe .. trase tangan gatal nk tulis pulak hihihi ini x ade kaitan ngan sape2 yerk... (maaflah ari ni saya demam sikit so... saya memang suka ngarut time demam haha) =='' benda ni kluar kat otk selepas mendengar lagu2 yg ade kat blog kak yukina\hana ^_^ i like piano >.< sori klu ayt kelam kabut atau x betul hihihi ==''

Andai aku seorang pemain musik
akan ku mainkan sebuah lagu untuk mu,
Andaikan aku seoarng penyanyi
akan ku nyayikan lagu untuk mu,
Andai aku seorang penulis lagu
akan ku ciptakan sebuah lagu untuk mu,
Andai aku seorang penulis novel
akan ku coretkan kisah hidup mu,
Andai ku seorang pelukis
akan ku lukiskan sebuah potret wajah mu,
Andai aku seorang pelawak
akan ku ceriakan hidup mu,
Andai aku seorang pendengar setia
akan ku dengar semua kisah hidup mu,
Andai aku ada kuasa
akan ku putarkan putaran hidup mu agar kita terus bersama

~Tamat~

p\s: Tada... tamat dh hihi~ sori klu ayt tu ade yg x sedap didengari ^_^ ..... okylah kite nk rest dulu.... sori di ats semua slh silap kite _ _'' hihi ~ bye2 and Assalamualaikum .... semoga korang sehat selalu ^_^

-Ain Mat Salleh-

No comments:

Post a Comment